Autobedrijf Kampstra is al meer dan 54 jaar het vertrouwde adres in het Marnegebied. Een familiebedrijf dat zich onderscheidt door persoonlijke service en waar kwaliteit voorop staat.

Wij bieden u vakkundig advies op het gebied van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, financiering en leasing. Behalve voor Renault en Dacia kunt u ook terecht voor (nieuwe) auto’s van andere merken.

Tevens heeft Autobedrijf Kampstra een mooi wagenpark met occasions. Mocht de auto van uw wensen er niet bij staan, kunnen we  met u naar een andere oplossing zoeken: misschien wordt de door u gezochte auto binnenkort ingeruild en anders zijn we bereid, een auto voor u te zoeken.

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde diagnose- en testapparatuur, evenals vakkundige en enthousiaste monteurs die regelmatig worden bijgeschoold op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Zij kunnen alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto verrichten ook voor uw ZE voertuig bent u bij ons aan het goede adres.

Aarzel niet onze showroom of werkplaats binnen te stappen: wij staan u onder het genot van een vers kopje koffie of thee graag te woord.

Bedrijfslocatie Autobedrijf Kampstra Eenrum